Elérhető árak a hazai fürdőkben

kaposvár virágfürdő

Az árak a kínált magas minőség ellenére sem tartoznak a legdrágábbak közé. Főként akkor nem, ha figyelünk arra, mit is kapunk a pénzünkért: a legtöbb gyógyszálló esetén a fürdőbelépő, illetve a saját gyógymedencék használata benne foglaltatik a szoba árában.

Magyarország folyamatosan fejleszti, modernizálja turisztikai szolgáltatásait, és különös figyelmet fordít a gyógy- és a wellness-turizmus szolgáltatási kínálatának bővítésére. A fejlesztések révén megújult, gyönyörű környezetben, világszínvonalú kiszolgálás mellett várja az ország vendégeket – és ehhez képest egy-egy magyarországi utazás nem mondható drágának.

A négycsillagos wellness- és gyógyszállodák gratis szabadidős programokat kínálnak a vendégeknek: a szállodákban ingyenesen el lehet sajátítani a thai chi, a jóga, vagy a pilates alapjait, a fitness programok általában a hotelek ingyenes szolgáltatásai között szerepelnek.

A hotelek kínálatában általános a csomag-ajánlat, amely kedvező ár-érték arányú szolgáltatást kínál a látogatóknak.

A kalkulációknál érdemes figyelembe venni azt is, hogy a magyar gyógyszállók saját gyógymedencékkel rendelkeznek, vagy a fürdőkkel összekapcsolt hotelek ára tartalmazza a fürdő-belépőt, amely így nagyobb összegű megtakarítást jelent.